Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; KISAH SILAM (PART 1)
Friday, 1 July 2011 | 7/01/2011 04:32:00 pm | 0 comments






oyoy,pkah,lai ingat lgi x time...time nie dna xcident time tournement net ball kan...2 la xcited cngt sampai cm nie jd...korang nak tw x orng yg anta aku ge hospital is ckgu kesyngan aku ckgu suhaila n bestie aku aini...time nie tuhan jerk tw cm ne sakitnye aku rase...dh la first game...x sempt aku nk sumbng tenage tok next game...sampai2 hospital jerktrus msok emegency room..arghh!!! dlm bilik 2 cm2 orng ade..wat petame kalinye aku msok hosptal dgn terpakse tngok org yg kena lngr moto len.org tua len,ngn baby yg melalak x benti2..pehh mmg kecut giler ar...pukol 00.00am bru disahkn yg aku kena duk kt ward tok 5 days..punye la aku takot....
keesoknyekn ade maulidur rasul..korang tw x aku mharap giler yg korang dtg....aku nk jmpe korang....skung dh pukol 1pm x kn la maulud nabi x abis2 lg kn???ke korang yg x nk dtg???aku jp tdow,jp bngun cri kelibat korang..mane la korang nie kn....at last time aku tdow korang sampai jugak...happy giler aku..aku ingt korang dh lupe kt aku...tp x....thats why aku syang korang cngt2...
korang tngok la pix kat ats nie...aku still simpan lg...bile aku tngok pix nie mcm2 perasaan yg aku rase,sedih,apy sume ade,,yg wat kan aku ingt lg..bile korang dtg n said (DINA JAGE DRI ELOK2,KAKI 2 JAGE,MKN KENA PNTG,JGN BNYK JLN CNGT NANTI MAKIN TERUK) arghhh!!! ayat2 tu wat kn aku makin bsemangt tuk cepat sembuh...even x baik2 smpai skung tp aku still ingt ape yg korang ckp...bile aku nk men sukan or joging aku mesti ingt ape yg korng ckp..terase ade orng caring cngt2 kt aku....

ngah cakit2 cm nie pn kita sempat amik gmbr tok wat kenangan..
cube tngok pix yg first 2...
time nie pkah ckp ngn dna yg pikah nk wat lawak x nk tngok dna sedih2 sbb tngh ckit...pkah wat dina x benti ketawa...
 pix yg ke2 tu oyoy plak....ape yg oyoy wat ngan wheelchair 2 tah,,cmpai skung dina x tw...sume ketawa..baik2 akak nurse 2 dtg nk cek dna trus x jd..hahaha
 ce tngok pix yg ke3 muke sememeh lai..comel!!!!! sngup dngr ape yg dina ckp smbil makn lolipop...huhu
pix yg seterusnye...oyoy ckp dina bucuk xmandy lg...mmg la dina x mndy ge..nk jln ge toilet pn x boley...cm ne nk mandy..pastu oyoy ckp rmbut dina serabai..then die tg tolong ikatkn..awwww tngok!!!!!! oyoy sayang kat dina...

hah pix yg seterusnye nie c oyoy ngn pikah duk gadoh berubut nak baring kt katil 2..dieowng nie ckit pn x takot ngn akak nurse 2..wat bodoh jerk dieorng....hahha
 n de last pix,,penat ketwa terase haus palk..tngok asl tngan aku tergantung 2..tu sbb sakit kena cucuk jarum ye la,,dh la x pnh duk hsptal pastu kena cucok jarum,,melalak aku satu ari...pkah la yg tenangkn aku..huhu
tong yg besar 2 oyoy ckp tmpt aku buang air tw...wak lu!!!!!!! tu bkn tmpat buang air la ..dlm tong tu ade ais tok lutot aku ngek.....x benti2 aku ketawe satu ari 2....
 thank a lot sayngku oyoy,pkah n lai x lupe jugk adik yg sudi amik kn pix kitaorng....


ily <3<3<3









Old things | New things