Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; POINTER
Thursday, 7 July 2011 | 7/07/2011 11:14:00 pm | 3 comments
pagi td celik mata je trus bkk laptop..trus on9 coz nk cek result dpt bpe..
lmbt jugk ar loading...cmbil 2 aku bkk la fb saje nk tengok ape yg brlaku...skali bkk punye la bnyk notification tekejot berok aku..sume sibuk duk tnye result dpt bpe...bz body btol...time tu aku x tngok lg aku dpt bpe..
finally aku bkk jugk..then tengok pointer aku cume 3.25 jerk...mule2 tngok bsyukur la coz above 3...then dpt tw member yg len sume gempak2 result dieowng..dh elok2 apy..sedih kejp ngn result aku...tp aku tumpng gembira coz member aku sume lulus..TANIAH KORANG!!!!! ari nie baba keje aku ge tw la baba result aku...so baba proud ngn aku...x de nk dibanggakn sngt pn..bpe je kot...
tp yg aku sedih bile aku ge tw ...... die boley ckp 2 jerk ke yg ko mampu capai..pehhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!! x macm nk menangis kn aku..kecik ati giler la seyh...aku dh cube yg terbaik..bknye nk ckp yg positif...nk conderm aku jerk..dri dulu cmpai skung slalu nk ckp aku cm nie....aku tw result aku 2 x cukop bgus tp tok first sem kt u nie..ok la tu...
suka ilangkn mood aku yg tengh apy..
arghhhhhhhhhhhhh nape benda nie jd..
xboley time la seyh..
BUT IM STILL HAPPY COZ RESULT YG AKU DPT SETIMPAL NGN USAHA YG AKU BERIKAN..
THATS ALL



Old things | New things