Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; AHAD
Sunday, 26 February 2012 | 2/26/2012 08:39:00 pm | 0 comments
bangun dah lambat niat nk duduk umh je laaa tibe terpikir nk ge SACC MALL
 nk ge beli buku siap laa cepatt mcm biase laa transport aku bas laa kn..selmt sempat naik kalau x basah kuyup laa aku jawabnye. smpai2 jerk aku nkpk bas abpbh aik!!! laaa ade abpbh tour rupenye,, xyh cite arr mmg ramai kat dalam sacc mall nie.. masuk2 dngr shila amzah nyanyi x de laa happy mane pun..
aku ge bayar bil broadband then ge cari tudung yg mak aku suruh beli tapi mama sorry sngt2 tudung 2 sngt mahal rm59 x logik lnsung!! cekik darah giler..
at last korang taw tak aku nmpk sape 
argh!!!!!!!!!!!!!!! ADI PUTRA

die sngt hensem!!! aku tergoda tengok dia..
today birthday dia so happy birthday abg adi
may allah bless you..
kalau laa dia nie jadi laki aku ya allah alangkah bahagianya hidup aku..
hari2 aku tersengeh aku jage die elok2..
pas adi putra abis ckp aku ngn adha pun blah ar..mls nk tngok yg lain
cukup laa adi putra sorang
then aku ngn dak adha nie ge big apple mcm biase laaa kalau ge sacc mall nie x sah laa kalau x beli big donut die kn..
aku beli 6 pieces tok housemate skali laa kn.,
pix die x pyh laa amik..penat..
 then kiteowng trus ge pkns aku nmpk mcd mmg aku nk ge mkn ktc2 laa kn..
aku je laa mkn adha x pun..sbb die dh mkn kt umh..aku bom lagi 

yeah!!! budak kecik nie name die adha..
aku kena mkn cepat2 sbb boyfriend die x bg balik lmbt2..
hmmm untunglaakn ade bf ..


ok muke aku makin lebar dagu x lame lagi ade 2..
tapi aku x kn biarkn cmtu jerk..
insyaallah law aku usaha lebih sikit mesti boley slim punye laa..
biaselaa x de sape nk kn..cm nie laa hidup aku..

adha kn x makn disebabkn aku x mkn sayur aku  tepikan laa sayur2 nie bg adha yang makan..
die ckap sayur 2 segar..memang laaa segar 
mcm mane pun kalau aku ckp aku x nk mkn sayur aku tetap x nk!!
pas mkn terus balik sebb dah maghrib..
x elok keluar waktu maghribkn..
so that all for today..
DOA UNTUK HARI INI:
SEMOGA MALAM NIE AKU DAPAT MIMPI ADI PUTRA.
I LOVE YOU ADI PUTRA <3<3<3
...................................................................................







Old things | New things