Follow Dashboard
Tokens?

TITLE;
Sunday, 19 February 2012 | 2/19/2012 08:58:00 pm | 0 comments
ASSALAMMUALAIKUM
hey sume fuhh!!! minggu nie sngt2 busy,,bukn minggu nie jerk kire sem 3 nie laa..
aku perlu lebih berusaha keras untuk mendapat keputusan yang lebih baik dari sem lepas..
sem lepas bnyk mengajar aku...skung nie dh x boley nk buang mase.. tutorial,assignment,presentation,quiz,test tak benti2..pas 1 abis,smbung lagi 1..nk wat cm ne kn.. BABA cakap nak pandai kn?? kena laa study walaucm ne pun... test 1 & 2 macroeconomic dah lepas, test 1 account, pro english,statistic ngn management pun dah lepas..tinggal test 2 jerk.. ASSIGNMENT x yh cite laaa bnyk yg kena hantar next week.. pastu ade lagi 4 quiz menanti.. al last baru laa final..akhir buln 3 nie final laa.. dengar cite pas paper account ade gap 2 minggu baru start paper seterusnye..lame giler gap.. kalau gitu cuti sem aku cume 2 minggu je laa..hmm nk wat cm ne kn.. NEXT SEM sem 4 dah aku..tapi sem pendek laa.. INSYAALLAH result sem nie will be better then last sem...then aku boley terus naikn pointer aku tok graduate nanti.... AKU PERLUKN DOA KORANG SUME yg terbaik untuk aku..
nmpk kn busy giler sem nie??
aku x lepak ngn korang x bermkne aku nie smbong...
bnyk benda yg aku kena buat so x de mase tok korang..sorry k..
jgn tacing lebih2 degn aku taw..
sorry sngt2..
ok laaa jp lagi nk ge smbung wat assignment balik..esok presentation tok pengajian malaysia..
wish me luck k..
.............


Old things | New things