Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; SERONOK TENGOK KAWAN BAHAGIA
Tuesday, 14 February 2012 | 2/14/2012 10:26:00 pm | 0 comments
jeng2 !!! hah ni nak cite pasal kawan aku nie...
dieowng nie sweet sngt taw
kadang2 geram aku...
kite cite pasal hari nie laaakn..
tadi pas abis class pro english macam biase laaa aku balik mesti laa kena tumpang amir kan..
eja pun ade skali laaa...
pas anta yana balik..
kite owng gerak unisel balik sebb nk ge amik daus plk..
patut laaa c eja nie sibuk nk ddk depn dlm kate..
mane boley!! depan tempat aku..
dah smpai jerk unisel aku buat bodoh jerk..
aku lock pintu aku x nk bg owng len duk dpn..
hahaah..
.time 2 mule laaa keja aku ngn amir nak sakat c eja ngan daus jerk..
eja nak balik...tapi aku x nk balik lagi sebab aku lapar n saje2 jerk nk lmbt kn perjalanan..
maklumlah owng tengh dilamun cinta kite kena tolong cikit2 bagi makin berbunga2..
kite owng pun ge laaa lepak sek 2...
oppsss terserempak pulak dgn membe2 yg lain..
aku rindu nk lepak ngn korang laaa..
ok stooppp kita smbung cite daus ngneja nie plk...
ehhh jap2..time dlm kate aku pun bukk laa lagu best2,..saje nk usik dieowng yg ade kt belakng 2 kn..
c eja nie malu2 bagai..tengok kiri jerk..
yang c daus nie dok tersengeh2...
huiii jeles weyhhh aku..
nk smbung balik...
ejaaa nie nape kau diam jerk...
masuk arr line...
bile lagi kn...
c daus nie pun same...
nk malu kucing plk..
haaa time makn ar x ley blah..
eja yg seorng yg bnyk ckp tibe2 diam seribu bahasa
hahaah kelakar laaa..
aku ckp ngn die pun die ckp slow jerk..
menymph gak kadang2 tapi korang tetap sweet..
dah abis mkn c daus nie ckp ngn aku biar aku duk depan ehh..
x nk akuu...
aku nk duk depn..
then die ckp ngn amir nk bawak kate..
hahh ambik nk sngt duk depn ge arr..aku ngn amir duk belakng..
biar eja duk depn..
mule laaa sweet2 dieowng 2..
hope sngt korang dpt together2 taw..
ejaa jgn malu2 sngt....
daus x yh sengeh2 aku taw ko comel




Old things | New things