Follow Dashboard
Tokens?

TITLE; YEAH!!
Monday, 20 February 2012 | 2/20/2012 01:48:00 am | 0 comments
rabu nie aku x de class..
so aku rase aku nk abiskn hari rabu 2 dgn buat something yg best..
tapi x tw ape??
nak buat aktiviti lasak ke..best laa jugk 
serius aku rindu giler nk wat aktiviti lasak..
aku teringin nak men rafting cm tu ke eja die..
ala yg kat jeram 2..peh best siot...!!!
 sape laaa ek yg boley ajak aku men bende alah tu..
jungle tracking pun best jugk..
sape rase die free,,
tolong laa bawak aku kuar dari shah alam nie..
duk umh study.
kuar umh nmpk owng study aku pun nk study..
x nk study untuk satu hari..
so tuk membe2 aku jangan ajk aku study rabu nie eh!!
aku x nk STUDY.



Old things | New things